Φεστιβάλ Καννών: Μήνυση από μοντέλο κατά της φρουρού ασφαλείας
Sawa Pontyjska
Credit: Sawa Pontyjska / Instagram

Η φρουρός ασφαλείας στο κόκκινο χαλί των Καννών που προκάλεσε τόσο δράμα φέτος, ερχόμενη σε έντονη αντιπαράθεση με σταρ, δέχθηκε μήνυση απο μοντέλο από την Ουκρανία, το οποίο ισχυρίζεται ότι η γυναίκα υπάλληλος τη συγκράτησε “βάναυσα”.

Η Sawa Pontyjska λέει ότι έχει καταθέσει, επίσης, νομική καταγγελία κατά των διοργανωτών του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών λόγω της υποτιθέμενης επίθεσης.

@pontyjska

Sava Pontyjska, Cannes Marcelo Mio premiere

♬ Нафтаґаз – Monrote

Η Pontyjska, η οποία είναι παρουσιάστρια του FashionTV, δήλωσε στο BBC News ότι προσπαθούσε να εισέλθει στην πρεμιέρα της γαλλικής ταινίας Marcello Mio με νόμιμο εισιτήριο όταν την ακινητοποίησαν.

Πρόκειται για την ίδια πρεμιέρα που παρακολουθούσε η Kelly Rowland όταν ενεπλάκη σε άγριο καβγά με την υπάλληλο, η οποία τις επόμενες ημέρες συγκρούστηκε με τη Δομινικανή ηθοποιό, Massiel Taveras, όπως και τη σταρ των K-drama, Yoona.

Τα έγγραφα που δημοσίευσε το μοντέλο αποκαλύπτουν ότι κατηγόρησε το προσωπικό για “σωματική επίθεση και ψυχολογική βλάβη”, καθώς και για ζημία της φήμης της και ζητεί αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Η Pontyjska δημοσίευσε ένα βίντεο από τον καβγά στη σελίδα της στο TikTok στις 21 Μαΐου και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 16 εκατομμύρια προβολές. Στο βίντεο, το μοντέλο φαίνεται στην κορυφή της σκάλας του Palais des Festivals, με την περιβόητη φρουρά να την αγκαλιάζει.

Οι δυο τους παλεύουν, καθώς το μέλος του προσωπικού φαίνεται να προσπαθεί να την οδηγήσει μέσα, αλλά το μοντέλο προσπαθεί να ξεφύγει από την αγκαλιά της. Η Pontyjska απομακρύνεται και πέφτει στο έδαφος πριν προσπαθήσει να απομακρυνθεί, κατεβαίνοντας ξανά τα σκαλιά, αλλά εκεί συνάντησε περισσότερους φρουρούς ασφαλείας που την οδήγησαν μέσα στο κτίριο.

Η ίδια δήλωσε στο BBC News: “Προσπαθούσα να ξεφύγω από αυτόν τον κλοιό. Κατέβηκα κάτω και άρχισα να τρέχω στις σκάλες γιατί ήταν ο δρόμος της επιστροφής [προς τα έξω]. Προσπαθούσε να με σπρώξει μέσα [στο πλάι], ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τι κάνει μαζί μου. Στη συνέχεια με πέταξε έξω από την πίσω πόρτα”.

Το μοντέλο πρόσθεσε ότι είχε εισιτήριο όπως όλοι οι άλλοι και δεν έκανε κάτι κακό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα