Γνωστή ηθοποιός ξυλοκόπησε τον σύζυγό της ενώ έκαναν διακοπές στην Κάρυστο
Zευγάρι μαλώνει
Credit: 123RF

Γνωστή ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, επιτέθηκε στον σύζυγό της και τον ξυλοκόπησε ενώ έκαναν διακοπές στην Κάρυστο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το eviathema, έκανε άνω κάτω και προκάλεσε φθορές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν.

Ο καβγάς του ζευγαριού ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν ολιγοήμερες διακοπές. Η ηθοποιός φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο λίγο μετά το απόγευμα άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου αλλά και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε μάχη.

Στο δωμάτιο βρέθηκαν σπασμένα γυαλιά, τζάμια και καθρέπτες. Η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα