Harvey Weinstein: Διαγνώστηκε με καρκίνο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ, Harvey Weinstein, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μυελού των οστών, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. 

Ο 72χρονος Weinstein, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για άλλη μια σεξουαλική επίθεση τον Σεπτέμβριο, πάσχει από χρόνια μυελογενή λευχαιμία και ακολουθεί θεραπεία σε φυλακή της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα NBC News και ABC News.

Ο πρώην παραγωγός ταινιών έμαθε για τη διάγνωσή του νωρίτερα αυτόν τον μήνα, είπαν οι πηγές στη New York Post.

Ένας εκπρόσωπος του Weinstein αρνήθηκε αρχικά τη διάγνωση και αργότερα καταδίκασε τις εικασίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Ο Craig Rothfeld, ο εξουσιοδοτημένος νόμιμος εκπρόσωπος του κ. Weinsteinστην πολιτεία της Νέας Υόρκης, εκφράζει βαθιά απογοήτευση για τις εικασίες σχετικά με την ιατρική κατάσταση του κ. Weinstein», ανέφερε ο εκπρόσωπος σε δήλωση, σύμφωνα με τη New York Post.

«Είναι ανησυχητικό και απαράδεκτο ότι τέτοια ιδιωτικά και εμπιστευτικά θέματα υγείας έχουν γίνει αντικείμενο δημόσιου λόγου. Από σεβασμό στο απόρρητο του κ. Weinstein, δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο».

Η διάγνωση αυτή έγινε έπειτα από σειρά προβλημάτων υγείας που παρουσίασε ο πρώην πανίσχυρος Αμερικανός κινηματογραφικός παραγωγός, η πτώση του οποίου προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο, όπως αναμετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα