Η ξεκαρδιστική αντίδραση 5χρονου όταν η προγιαγιά του ανακοίνωσε ότι παντρεύεται στα 89 της
Credit: smiromvmir/123rf

Μια χήρα, συνταξιούχος στα ογδόντα της, που συνειδητοποίησε ότι ερωτεύτηκε τον νυν σύζυγό της ενώ βρίσκονταν στην ουρά για να υποβάλουν τα σέβη τους στην αείμνηστη βασίλισσα, αποκάλυψε την ξεκαρδιστική αντίδραση του δισέγγονού της όταν ανακοίνωσε τον αρραβώνα της.

Η Joyce Lambert, 89 ετών, και ο Norman Giller, 85 ετών, από το Southend-on-Sea, βρέθηκαν καλεσμένοι στο Good Morning Britain για να μιλήσουν για την αντισυμβατική ιστορία αγάπης τους.

Το ζευγάρι, που αντάλλαξε όρκους σε μια οικεία γαμήλια τελετή την περασμένη εβδομάδα, αποκάλυψε ότι ελπίζει να βρει τη γυναίκα που βιντεοσκόπησε την πρόταση του γάμου του για να την ευχαριστήσει.

Μιλώντας στην εκπομπή, η Joyce θυμήθηκε τη στιγμή που είπε στην οικογένειά της για τον αρραβώνα της, κάτι που προκάλεσε ένα ξεκαρδιστικό σχόλιο από τον πεντάχρονο δισέγγονό της.

Εξήγησε: “Όταν ο γιος μου έλεγε στη γυναίκα του για τον γάμο μου, ο δισέγγονός μου Harrison γύρισε και είπε οι γιαγιάδες δεν παντρεύονται, πεθαίνουν”.

Μιλώντας για τη στιγμή που έκανε την πρόταση γάμου, ο Norman είπε: «Μια κυρία περνούσε και της έδωσα το IPhone μου και εκείνη ήξερε καταπληκτικά πώς να το χειριστεί, τράβηξε [το βίντεο] και δεν ξέρουμε ποια είναι αλλά θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε».

Το κλιπ έδειχνε τον Norman να γονατίζει σε ένα πάρκο σε μια μέρα με θυελλώδεις ανέμους και η Joyce είπε: «Νόμιζα ότι είχε πέσει κάτω από τον άνεμο».

Οι οικοδεσπότες Kate και Adil ξέσπασαν σε γέλια και η Joyce συνέχισε: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι γονάτιζε», ο Norman πρόσθεσε: «Ήταν θυελλώδεις οι άνεμοι».

Μιλώντας για το τι τους προσέλκυσε τον ένα στον άλλο, η Joyce είπε ότι ήταν η αίσθηση του στυλ του συζύγου της, ενώ ο Norman αστειεύτηκε «τα χρήματά της».

Ο Norman αστειεύτηκε αργότερα ότι το ζευγάρι θα αναβάλει την απόκτηση παιδιών κατά τον πρώτο χρόνο του γάμου του.

Η Joyce και ο Norman ήταν και οι δύο χήροι πριν γνωριστούν μεταξύ τους και δήλωσαν ότι δεν έχουν κοιτάξει πίσω από τότε. Ο Norman, πρώην δημοσιογράφος της Fleet Street, δήλωσε ότι το να βρει την αγάπη στα 80 του δεν ήταν κάτι που περίμενε ποτέ, αλλά είπε ότι «ποτέ δεν είναι αργά για να βρεις την αγάπη. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα και κανείς μας δεν το περίμενε. Είμαστε σαν δυο παιδιά.Όποιος έρχεται σε απόσταση αναπνοής από εμάς μπορεί να νιώσει την αγάπη μας. Είναι σαν να τη μεταδίδουμε σαν γύρη».

Ο Norman και η Joyce γνωρίστηκαν το 2019 και το ζευγάρι ανέπτυξε γρήγορα μια δυνατή σχέση, δεμένο με την κοινή του αγάπη για το μουσικό θέατρο.

Ο Norman δήλωσε: «Συνειδητοποιήσαμε ότι αγαπιόμαστε όταν κάναμε ουρά για 14 ώρες συνεχόμενα για να υποβάλουμε τα σέβη μας στη βασίλισσα ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα