Jennifer Aniston: Το ξέσπασμά της κατά γερουσιαστή μετά τα σχόλιά του για τις “άτεκνες” γυναίκες
H Jennifer Aniston φτάνει στο PaleyFest LA 2024 - "The Morning Show" στο Dolby Theater στις 12 Απριλίου 2024 στο Hollywood.
H Jennifer Aniston φτάνει στο PaleyFest LA 2024 - "The Morning Show" στο Dolby Theater στις 12 Απριλίου 2024 στο Hollywood. Photo by Kevin Winter/Getty Images

Η Jennifer Aniston απέμεινε σοκαρισμένη μετά τα σχόλια του γερουσιαστή J.D. Vance, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, σχετικά με τις άτεκνες γυναίκες.

Ο γερουσιαστής, στα σχόλια που είχε κάνει το 2021 και τα οποία επανήλθαν στη δημοσιότητα σήμερα, ανέφερε ότι γυναίκες όπως η αντιπρόεδρος Kamala Harris που δεν έχουν γεννήσει είναι “άτεκνες γυναίκες με γάτες, που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους”.

Η Aniston ξέσπασε μέσω Insta Stories, όπου έγραψε: “Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι… κ. Vance, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Επειδή προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό” έγραψε η 55χρονη Aniston, η οποία έχει μοιραστεί στο παρελθόν την προσωπική της ιστορία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η ανάρτηση της Aniston περιελάμβανε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός tweet που ανασύρει στην επιφάνεια τη συνέντευξη του Vance τον Ιούλιο του 2021 με τον τότε παρουσιαστή του Fox News Tucker Carlson. Στη συνέντευξη, ο 39χρονος Ρεπουμπλικανός του Οχάιο δήλωσε ότι οι ΗΠΑ διοικούνται από “ένα μάτσο άτεκνες γυναίκες με γάτες, που είναι δυστυχισμένες με τις δικές τους ζωές και τις επιλογές που έχουν κάνει και έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη“.

Ο Vance, τον οποίο ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Donald Trump όρισε υποψήφιο σύντροφό του στις 15 Ιουλίου, αναφέρθηκε στη συνέχεια στη Harris, στον υπουργό Μεταφορών Pete Buttigieg και τη βουλευτή Alexandria Ocasio-Cortez. Η Harris είναι τώρα υποψήφια για την προεδρία μετά την απόσυρση του προέδρου Joe Biden από την προεδρική κούρσα του 2024.

Είναι απλά ένα βασικό γεγονός – κοιτάξτε την Kamala Harris, τον Pete Buttigieg, την AOC – ολόκληρο το μέλλον των Δημοκρατικών ελέγχεται από ανθρώπους χωρίς παιδιά”, είπε ο Vance στον Carlson. “Και πώς είναι λογικό να έχουμε παραδώσει τη χώρα μας σε ανθρώπους που δεν έχουν πραγματικά άμεσο συμφέρον σε αυτήν;”

Η Harris είναι μητριά των δύο παιδιών του συζύγου της Doug Emhoff, του γιου Cole, 29 ετών, και της κόρης Ella, 25 χρόνων. Ο Vance και η σύζυγός του Usha είναι γονείς τριών παιδιών, των γιων Ewan, 6 ετών και Vivek, 4 ετών, και της κόρης Mirabel, 2 ετών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα