Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα – Υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο
Μαρινελλα
Credit: marinella_official_/Instagram

Ώρες αγωνίες για την Μαρινέλλα η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Υγεία”. Η σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης 25/9 στο Ηρώδειο, ενώ τραγουδούσε.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Όλοι αναμένουν με αγωνία τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας της καθώς τα δύο πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Το χρονικό

Η Μαρινέλλα ήταν στη σκηνή και ερμήνευε την επιτυχία της «Τα λόγια είναι περιττά». Ήταν μόλις το τρίτο στη σειρά τραγούδι από την έναρξη της συναυλίας. Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε» η σπουδαία ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στη σκηνή με τους θεατές να «παγώνουν».

Βίντεο από τη στιγμή που η Μαρινέλλα καταρρέει στο Ηρώδειο

Οι μουσικοί τρέχουν κοντά της για βοήθεια και λίγο αργότερα ανακοινώνεται στο κοινό πως η συναυλία αναβάλλεται. Η εταιρεία παραγωγής εξέδωσε μάλιστα και σχετικά ανακοίνωση κάνοντας λόγο για ξαφνική αδιαθεσία: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει σύντομα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, είναι η κόρη της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα