Liam Payne: Η τελευταία φωτογραφία πριν από την τραγική κατάληξη
Liam Payne
Credit: Liam Payne / Instagram

Σοκαρισμένοι είναι οι οικογένεια, φίλοι και θαυμαστές μετά τον τραγικό χαμό του Liam Payne, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες.

Στη δημοσιότητα έρχεται η τελευταία φωτογραφία του μουσικού, πριν πέσει από το μπαλκόνι του Casa Sur στην αυλή, από ύψος 3,7 μέτρων, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν τον θάνατό του.

Στο στιγμιότυπο, που μεταδόθηκε στο τοπικό δίκτυο America TV, φαίνεται ο Liam Payne να φοράει ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι ενώ επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Ένας παρουσιαστής είπε ότι ήταν η τελευταία φορά που ο πρώην τραγουδιστής των One Direction εθεάθη ζωντανός πριν ανέβει με ανελκυστήρα στο δωμάτιό του.

Στο μεταξύ, δημοσιοποιήθηκαν και οι αγωνιώδεις κλήσεις που έκανε ο ρεσεψιονίστ στην Άμεσο Δράση πριν από το φρικτό τέλος του σταρ.

Ο ξενοδοχοϋπάλληλος έκανε δύο κλήσεις, λέγοντας στην πρώτη: «Έχουμε έναν επισκέπτη που έχει τρελαθεί από τα ναρκωτικά και καταστρέφει τα πάντα στο δωμάτιό του. Χρειαζόμαστε κάποιον να έρθει».

Στη συνέχεια τηλεφώνησε ξανά αφού η γραμμή έπεσε, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν η ζωή του επισκέπτη βρίσκεται σε κίνδυνο. Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι και φοβόμαστε ότι μπορεί να κάνει κάτι».

Ο Payne λέγεται ότι «συμπεριφερόταν αλλοπρόσαλλα στο λόμπι του ξενοδοχείου και έσπασε τον φορητό του υπολογιστή» πριν «χρειαστεί να τον μεταφέρουν πίσω στο δωμάτιό του», σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Δευτερόλεπτα αργότερα ο υπάλληλος, ο οποίος συστήθηκε ως Esteban, πρόσθεσε: «Απλά στείλτε ένα ασθενοφόρο, μόνο ένα ασθενοφόρο». 

Η οικογένειά του εξέδωσε δήλωση, σύμφωνα με την οποία θα «ζει για πάντα στις καρδιές μας»: «Είμαστε συντετριμμένοι. Ο Liam θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και θα τον θυμόμαστε για την ευγενική, αστεία και γενναία ψυχή του. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον όσο καλύτερα μπορούμε ως οικογένεια και ζητάμε ιδιωτικότητα και χώρο σε αυτήν την τρομερή στιγμή».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα