Μαρινέλλα: Ανταποκρίνεται στη θεραπευτική αγωγή – Τα νεότερα για τη σπουδαία ερμηνεύτρια
Μαρινέλλα
Credit: 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗻𝗲𝗹𝗹𝗮/Instagram

Το πρώτο κρίσιμο 24ωρο για την Μαρινέλλα συμπληρώθηκε. Η αγωνία ωστόσο για τη σπουδαία ερμηνεύτρια συνεχίζεται καθώς η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς της.

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», όπου και μεταφέρθηκε μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, αφού η εγκεφαλική αιμορραγία που είχε ήταν εκτεταμένη. Το ζητούμενο είναι να υποχωρήσει το αιμάτωμα ώστε να αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση. 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οργανισμός της Μαρινέλλας ανταποκρίνεται στην θεραπευτική αγωγή και υπάρχει ποιοτική βελτίωση στους δείκτες. Η τραγουδίστρια έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν είναι διασωληνωμένη.

Σήμερα, αν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της, αναμένεται να υπάρξει επισκεπτήριο. Οι δικοί της άνθρωποι, η κόρη της, η εγγονή της και στενοί της φίλοι και συνεργάτες βρίσκονται από το πρώτο λεπτό στο «Υγεία». Ωστόσο, το χθεσινό επισκεπτήριο δεν πραγματοποιήθηκε έπειτα από εντολή των γιατρών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα