Νάντια Φοντάνα: Στο νοσοκομείο η θρυλική χορεύτρια
Νάντια Φοντάνα και Φώτης Μεταξόπουλος
Credit: Χορευτές 1960-1980 / Facebook

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Νάντια Φοντάνα όπου την μετέφερε ο πρώην σύζυγος της, Φώτης Μεταξόπουλος. Όπως διαπιστώθηκε, η δημοφιλής χορεύτρια υπέστη κάταγμα σπονδύλων.

Η Νάντια Φοντάνα μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και όπως υποστήριξε: «Η ζωή αυτή είναι. Μπορεί από τη μια στιγμή να βρεθείς από ζωντανός, νεκρός. Ευτυχώς στη ζωή μου υπήρξα γεμάτη από εμπειρίες. Δεν μου λείπει τίποτα. Ας είναι καλά ο Φώτης, που πάντα υπήρξε φύλακας άγγελος μου και έτρεξε να με βοηθήσει».

«Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να είμαι τώρα μόνη μου. Με ήθελαν πολλοί, ωστόσο ο Φώτης για μένα ήταν και παραμένει το φωτεινό μου αστέρι. Με τον Φώτη ήμασταν παντρεμένοι δεκαπέντε χρόνια. Δεν αποκτήσαμε παιδιά, γιατί απλώς δεν συνέβη. Δεν κατάλαβα πότε χωρίσαμε γιατί απλώς δεν αποξενωθήκαμε ποτέ. Παραμένουμε κάτι παραπάνω από αιώνιοι φίλοι», συμπλήρωσε η 80χρονη χορεύτρια.

«Κάποτε ήμουν βασίλισσα, τα είχα όλα. Περνώντας τα χρόνια έπεσα σε κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου. Δεν με ένοιαζαν ούτε πλούτη ούτε γάμος. Ήθελα να είμαι ελεύθερη. Και δεν μετανιώνω, γιατί είχα περάσει υπέροχα στη ζωή μου με τον Φώτη. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχα έχω ζήσει» εξομολογήθηκε η Νάντια Φοντάνα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα