Πριγκίπισσα Mette-Marit της Νορβηγίας: Συνελήφθη δεύτερη φορά ο γιος της
H Crown Princess Mette- Marit επισκέφτηκε τη φάρμα Nordstu- Solberg στις 11 Σεπτεμβρίου 2024 στη Νορβηγία.
H Crown Princess Mette- Marit επισκέφτηκε τη φάρμα Nordstu- Solberg στις 11 Σεπτεμβρίου 2024 στη Νορβηγία. (Photo by Rune Hellestad/Getty Images)

Ο γιος της πριγκίπισσας Mette-Marit της Νορβηγίας, Marius Borg Høiby, συνελήφθη για δεύτερη φορά, επειδή φέρεται να παραβίασε περιοριστικά μέτρα.

Ο θετός γιος του πρίγκιπα και διαδόχου του νορβηγικού θρόνου Haakon είχε συλληφθεί και κρατηθεί για πρώτη φορά στις 4 Αυγούστου 2024, ως ύποπτος για «σωματική και ψυχολογική» επίθεση σε μια 20χρονη γυναίκα στο διαμέρισμά της, που πιστεύεται ότι ήταν η σύντροφός του.

Σύμφωνα με την EFE, η αστυνομία του Όσλο επιβεβαίωσε ότι ο 27χρονοςς συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με περισσότερες κατηγορίες αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού φέρεται να επικοινώνησε με το θύμα από κρυφό αριθμό τηλεφώνου, παρά την ισχύουσα περιοριστική εντολή.

Ο Høiby έχει έκτοτε αρνηθεί τους ισχυρισμούς με τον δικηγόρο του Øyvind Bratlien να δηλώνει στην EFE ότι στα 17 χρόνια που είναι δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης, δεν έχει «βιώσει ή ακούσει για σύλληψη με τόσο αδύναμη πραγματική και νομική βάση».

Η τελευταία σύλληψη ακολούθησε την κράτηση του Høiby για περισσότερες από 30 ώρες, αφού συνελήφθη ύστερα από διαπληκτισμό σε διαμέρισμα στο Frogner κοντά στο Όσλο τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με το Se og Hør, ο Borg Høiby φέρεται να επιτέθηκε σε μια γυναίκα ψυχολογικά και σωματικά και συνελήφθη. Η γυναίκα είχε μεταφερθεί τότε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε διάσειση και πήρε εξιτήριο τις πρώτες πρωινές ώρες. Δημοσιεύματα ανέφεραν τότε ότι ο Borg Høiby τέθηκε σε απομόνωση και του έγινε εξέταση αίματος για να διαπιστωθεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα