Ron Hale: Πέθανε ο σταρ του “General Hospital”
Credit: GeneralHospital /. X

Άλλη μια απώλεια στον χώρο του θεάματος, αφού έφυγε από τη ζωή ο σταρ της σαπουνόπερας, Ron Hale, στα 78 του.

Γεννημένος ως Ronald Hale Thigpen, ο Hale υποδύθηκε τον Roger Coleridge στο Ryan’s Hope του ABC για το σύνολο της πορείας του, καθώς και τον πατέρα του μαφιόζου Sonny Corinthos στη σαπουνόπερα του τηλεοπτικού δικτύου, General Hospital.

Πέθανε στις 27 Αυγούστου, σύμφωνα με τη νεκρολογία του, ενώ η είδηση μόλις έγινε γνωστή. Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη η αιτία θανάτου.

«Ολόκληρη η οικογένεια του General Hospital με λύπη έμαθε για τον θάνατο του Ron Hale», αναφέρεται σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του General Hospital X. “Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στους αγαπημένους του αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ήταν ένας απίστευτος ηθοποιός και ένας αξέχαστος συνάδελφος. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.”

«Με βαριά καρδιά χάσαμε άλλον έναν σπουδαίο. Ο αγαπημένος μου φίλος Ron Hale πέθανε. Ο Ron ήταν καταπληκτικό ταλέντο και ακόμη καλύτερος φίλος. Θα μου λείψεις», έγραψε στο X, ο Billy Warlock, που υποδύθηκε τον Frankie Brady στη σαπουνόπερα “Μέρες Αγάπης”.

Οι τηλεθεατές γνώριζαν τον Hale ως τον δρ. Roger Coleridge στο Ryan’s Hope από το 1975 έως το 1989. Στη συνέχεια, ο Hale πρωταγωνίστησε στο General Hospital από το 1995 έως το 2010 και στη spin-off σειρά GH Port Charles από το 1997 έως το 2000. Πριν γίνει αγαπημένος σταρ σαπουνόπερας, εμφανίστηκε σε παραστάσεις στο Trustus Theatre στην Κολούμπια, S.C.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα