Shelley Duvall: Πέθανε σε ηλικία 75 ετών η πρωταγωνίστρια της θρυλικής «Λάμψης»
Oι ηθοποιοί Jack Nicholson, ο νεαρός Danny Lloyd και η Shelley Duvall σε σκηνή από την ταινία The Shining, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Stephen King, και σσε σκηνοθεσία Stanley Kubrick.
Oι ηθοποιοί Jack Nicholson, ο νεαρός Danny Lloyd και η Shelley Duvall σε σκηνή από την ταινία The Shining, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Stephen King, και σσε σκηνοθεσία Stanley Kubrick. Photo by Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images)

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών η Shelley Duvall. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, Dan Gilroy, η ηθοποιός πέθανε στον ύπνο της από επιπλοκές του διαβήτη στο σπίτι της στο Μπλάνκο του Τέξας.

Η Duvall άφησε το στίγμα της στις ταινίες “McCabe & Mrs Miller”, “Nashville”, “Popeye” και “3 Women”, όπου πρωταγωνίστησε. Η ταινία όμως που την ανέδειξε ήταν η ψυχολογική ταινία τρόμου, σκηνοθεσίας Stanley Kubrick «The Shining» (Η Λάμψη), όπου υποδύθηκε την “Wendy Torrance” στο πλευρό του Jack Nicholson.

«Η αγαπημένη, γλυκιά, υπέροχη σύντροφος της ζωής μου και φίλη μου μας άφησε. Υπέφερε πολύ τον τελευταίο καιρό, τώρα είναι ελεύθερη. Πέταξε μακριά, όμορφη Shelley», δήλωσε ο σύντροφός της, Dan Gilroy, στο The Hollywood Reporter.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα