Shifty Shellshock: Πέθανε στα 49 του ο τραγουδιστής των Crazy Town
Shifty Shellshock
Credit: therealcrazytown SETH BINZER / Instagram

Ο Shifty Shellshock των Crazy Town πέθανε σε ηλικία 49 χρόνων, βυθίζοντας στη θλίψη τον κόσμο της μουσικής.

Ο τραγουδιστής, το όνομα γέννησης του οποίου ήταν Seth Binzer, καταγράφεται ότι απεβίωσε στις 24 Ιουνίου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες. Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η αιτία θανάτου.

Το 2012, ο Seth, ο οποίος πάλευε με την κατάχρηση ουσιών όλα αυτά τα χρόνια, εισήχθη στο νοσοκομείο αφού έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε σε κώμα πριν βγει από το νοσοκομείο. Ο μουσικός μίλησε πρόσφατα για την απεξάρτηση και τη μάχη του.

Έγραψε στο Instagram πριν από οκτώ εβδομάδες: “…αλλά αυτός που πρέπει να αγαπήσω περισσότερο αντί να πολεμήσω είναι ο εαυτός μου … Νηφάλιος, ζωντανός και ευγνώμων”.

Ο Shellshock γνώρισε τον συνιδρυτή των Crazy Town, Bret Mazur, το 1992. Αρχικά άρχισαν να κάνουν μουσική με το όνομα Brimstone Sluggers, αλλά έως το 1999, το ψευδώνυμό τους άλλαξε σε Crazy Town και το συγκρότημα είχε προσθέσει τα μέλη Rust Epique, James Bradley Jr. (γνωστός και ως JBJ), Doug Miller, Adam Goldstein (γνωστός και ως DJ AM) και Antonio Lorenzo “Trouble” Valli. Το ντεμπούτο άλμπουμ των Crazy Town, “The Gift of Game”, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1999 και το συγκρότημα υποστήριξε τους Red Hot Chili Peppers σε περιοδεία λίγο αργότερα.

Τον Οκτώβριο του 2000, οι Crazy Town κυκλοφόρησαν το “Butterfly” ως το τρίτο single από το “The Gift of Game”. Το κομμάτι έφτασε στο Νο. 1 του Billboard Hot 100 για δύο μη συνεχόμενες εβδομάδες και έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία του συγκροτήματος.

Αφού το δεύτερο άλμπουμ των Crazy Town, “Darkhorse” (2002), απέτυχε να φέρει την ίδια επιτυχία, το συγκρότημα διαλύθηκε. Στη συνέχεια, ο Shellshock ακολούθησε σόλο καριέρα, συνεργαζόμενος με τον Paul Oakenfold στο hit του 2002 “Starry Eyed Surprise”, το οποίο έφτασε στο Νο. 41 των charts. Το 2004, ο Shellshock κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ, το “Happy Love Sick”, το οποίο σημείωσε μέτρια επιτυχία στην Ευρώπη.

Ο Shellshock είχε μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες του με τον εθισμό και είχε εμφανιστεί σε διάφορα ριάλιτι σόου σχετικά με το θέμα, συμπεριλαμβανομένων δύο σεζόν του “Celebrity Rehab” του VH1 και δύο σεζόν του επόμενου σόου “Sober House”. Το 2022, συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Shellshock αφήνει πίσω του τρία παιδιά, τον Halo, τον Gage και τον Phoenix.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα