Tony Knight: Σκοτώθηκε από κλαδί δέντρου ο διάσημος κωμικός
Tony Knight
Credit: tony_knight_comedy/instagram

Στις 6 Ιουνίου έχασε τη ζωή του ο Βρετανός κωμικός Tony Knight, καθώς χτυπήθηκε από ένα μεγάλο κλαδί δέντρου, ενώ συμμετείχε στο φεστιβάλ Rock&Cars στο Lavaur της Γαλλίας, σύμφωνα με το People. Ο Knight φέρεται να κατευθυνόταν προς τη νότια Γαλλία, όπου οι φίλοι και η οικογένειά του περίμεναν την «ετήσια επιστροφή» του.

«Ο Tony βρισκόταν στη Γαλλία μόνο λίγες ημέρες πριν χάσει τη ζωή του, συμμετέχοντας σε ένα φεστιβάλ με τον φίλο του Pascall και δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στην πατρίδα του», περιγράφει μέλος της οικογένειας του Knight.

«Ήταν μόλις 54 ετών και περνούσε την καλύτερη στιγμή της ζωής του. Ήταν γυμνασμένος, υγιής, ευτυχισμένος και είχε τα πάντα», συμπλήρωσαν για τη μνήμη του.

Την ώρα του θανάτου του, ένα γαλλικό μέσο ενημέρωσης ανέφερε ότι δύο κλαδιά έπεσαν από ένα μεγάλο δέντρο και σκότωσαν τον Knight. Τέσσερις άλλοι επισκέπτες του φεστιβάλ τραυματίστηκαν.

Το ατύχημα συνέβη εν μέσω καλών καιρικών συνθηκών και δεν υπήρχαν ενδείξεις ανέμου ή καταιγίδας. «Πολλοί μάρτυρες που ήταν παρόντες, διηγούνται τον ήχο των κλαδιών που έσπασαν και τις κραυγές και στη συνέχεια την άφιξη της βοήθειας», ανέφερε το γαλλικό πρακτορείο.

Σημειώνεται ότι εκτός από τις παραστάσεις, ο Knight ήταν επίσης γνωστός για την εκπαίδευση σκύλων με προβληματική συμπεριφορά και εμφανιζόταν συχνά στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση και έκανε μαθήματα.

Ο Knight ήταν προγραμματισμένο να περιοδεύσει στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο για να παρουσιάσει το standup show του “Mad Dogs and an Englishman”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα