Valérie Trierweiler: Δεν μασάει τα λόγια της για την Julie Gayet – Η άβολη συνάντηση εννέα χρόνια μετά το σκάνδαλο
Credit: valerie_trierweiler /Instagram

H Valérie Trierweiler κάνει μια αναδρομή στη θητεία της στο Μέγαρο των Ηλυσίων ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στο πλευρό του προέδρου François Hollande, με αφορμή την εκπομπή του podcast της για τις Πρώτες Κυρίες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Europe 1, η δημοσιογράφος δεν απέφυγε τις ερωτήσεις για τη νυν κυρία Hollande, Julie Gayet, στις οποίες απάντησε ευθέως.

Ορισμένες Πρώτες Κυρίες είχαν μεγαλύτερη επίδραση πάνω της από άλλες. Η Valérie Trierweiler, η οποία εργάστηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων στο πλευρό του Hollande, αφηγείται την ιστορία των συζύγων των προέδρων σε μια σειρά podcast που παράγονται από το Podcast Story. Από την Yvonne de Gaulle στη Michelle Obama ή την Carla Bruni, την Olena Zelenska και την Danielle Mitterrand, η Valérie Trierweiler αφηγείται τις ιστορίες τους με τη “διπλή της εξειδίκευση: αυτή της δημοσιογράφου και της Πρώτης Κυρίας.”

Η Julie Gayet δεν θα έχει δικό της επεισόδιο στο podcast, αλλά το όνομά της αναπόφευκτα αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης στο Europe 1. Ερωτηθείσα για το μήνυμα που της έστειλε η ηθοποιός στο Elle: “Ξέρω τι πόνος είναι ένας χωρισμός. Σεβάστηκα αυτόν τον πόνο προσπαθώντας να βρω τη θέση μου”, η Valérie Trierweiler δεν μάσησε τα λόγια της. “Θα προτιμούσα να μη μιλήσει για μένα, γιατί δεν είναι στη θέση μου”, είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι αν και είχε διαβάσει τη συνέντευξη “αυτή η φράση [της ξαναήρθε στο μυαλό].”

Η ημέρα που η Valérie Trierweiler συνάντησε τη Julie Gayet

Μιλώντας για το τέλος της σχέσης της με τον François Hollande, η πρώην Πρώτη Κυρία εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους: “Υπέφερα πολύ από το τέλος της ερωτικής μου ιστορίας.” Εννέα χρόνια μετά τον χωρισμό της, η δημοσιογράφος βρέθηκε αντιμέτωπη με την ηθοποιό χωρίς να το περιμένει. Μια ντροπιαστική στιγμή που βίωσε στο πλατό της εκπομπής Grosses Têtes, η οποία μεταδόθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στο RTL.

“Μας έφεραν μαζί για μια ομαδική φωτογραφία επειδή συνεργαστήκαμε στο ίδιο βιβλίο για τις γυναικοκτονίες και εκείνη ήταν εκεί”, αποκάλυψε η Valérie Trierweiler, για να προσθέσει: “Δεν είχα ειδοποιηθεί και ούτε εκείνη γνώριζε ότι ήμουν εκεί. Επιπλέον, ήμασταν ουσιαστικά δίπλα για τη φωτογραφία... Δεν με χαιρέτησε… Ήθελα, αλλά…”

To 2014, το ειδύλλιο του τότε Γάλλου προέδρου François Hollande με την ηθοποιό Julie Gayet είχε κάνει τα θεμέλια του Μεγάρου των Ηλυσίων να τρίζουν. Ο Γάλλος Πρόεδρος έβγαινε τα αξημέρωτα με τo σκούτερ του για να συναντήσει στα κρυφά την ερωμένη του, ενώ τότε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αν και χωρίς επισημοποίηση της σχέσης, θεωρείτο η δημοσιογράφος Valerie Trierweiler.

Το ερωτικό σκάνδαλο οδήγησε στον χωρισμό του Hollande από την Trierweiler, η οποία αργότερα εξέδωσε τα απομνημονεύματά της, στα οποία αναφέρεται στον χωρισμό με τον Γάλλο Πρόεδρο και αποκαλύπτει ότι όταν έμαθε για τον δεσμό του με την Gayet αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην προεδρική κρεβατοκάμαρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα