Βαρύ πένθος για τη Michelle Obama – Πέθανε η μητέρα της

Βαρύ πένθος για τη Michelle Obama αφού η μητέρα της, Marian Robinson, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 χρόνων.

Η Robinson, η μητέρα της πρώην Πρώτης Κυρίας, πέθανε την Παρασκευή 31 Μαΐου, όπως ανέφερε η οικογένειά της στο NBC News σε ανακοίνωσή της.

Μετά την είδηση, η Michelle μοιράστηκε ένα μήνυμα στο X για να τιμήσει τη μητέρα της.

“Η μαμά μου Marian Robinson ήταν ο βράχος μου, πάντα εκεί για ό,τι χρειαζόμουν“, έγραψε. “Ήταν το ίδιο σταθερό στήριγμα για ολόκληρη την οικογένειά μας και με πόνο καρδιάς μοιραζόμαστε ότι έφυγε σήμερα από τη ζωή”.

Η Michelle πρόσθεσε το link από ανακοίνωση που ανέβηκε στο site του Barack Obama όπου αναφέρεται: “Πέθανε ειρηνικά σήμερα το πρωί και αυτή τη στιγμή κανείς μας δεν είναι σίγουρος για το πώς ακριβώς θα προχωρήσουμε χωρίς αυτήν”.

Την χρειαζόμασταν. Τα κορίτσια τη χρειάζονταν. Και κατέληξε να είναι ο βράχος μας σε όλα αυτά”, δήλωσε η οικογένεια.

“Απολάμβανε τον ρόλο της ως γιαγιά. … Και παρόλο που εφάρμοζε τους όποιους οικιακούς κανόνες είχαμε θέσει για την ώρα του ύπνου, την παρακολούθηση τηλεόρασης ή την κατανάλωση γλυκών, ξεκαθάριζε ότι συντάσσεται με τα “εγγονάκια” της όταν πίστευε ότι οι γονείς τους ήταν υπερβολικά αυστηροί“.

Η δήλωση, την οποία μοιράστηκαν η Michelle και ο Barack, ο αδελφός της Michelle Craig Robinson και η σύζυγός του, Kelly, και τα εγγόνια της Marian Robinson, Avery, Leslie, Malia, Sasha, Austin και Aaron, συνέχισε: “Υπήρχε και θα υπάρχει μόνο μία Marian Robinson”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα