Μεσογειακή διατροφή: Σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο άνοιας
Οι άνθρωποι που αγαπούν τη μεσογειακή διατροφή έχουν έως και 23% χαμηλότερο κίνδυνο για άνοια σε σχέση με όσους καταναλώνουν λιγότερο συχνά μεσογειακές τροφές. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «BMC Medicine», η παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή, πλούσια σε τροφές, όπως τα θαλασσινά, τα λαχανικά, τα φρούτα και οι ξηροί καρποί, σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μεσογειακή διατροφή: Σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο άνοιας.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί