ΠΟΥ: Οδηγίες για τα λιπαρά και τους υδατάνθρακες που πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε στα γεύματά μας
Νέες κατευθυντήριες συστάσεις προκειμένου να κατανοήσουμε πόσες φυτικές ίνες, πόσους υδατάνθρακες αλλά και πόσα λιπαρά θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε στα γεύματά μας, δίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ). Οι νέες οδηγίες συνιστούν επίσης, η πρόσληψη υδατανθράκων, να προέρχεται κυρίως από δημητριακά ολικής άλεσης, λαχανικά, φρούτα και σπόρους. Για τους ενήλικες, οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες του … Συνεχίστε να διαβάζετε το ΠΟΥ: Οδηγίες για τα λιπαρά και τους υδατάνθρακες που πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε στα γεύματά μας.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί