Τη λίστα με τις 50 καλύτερες κρεατόσουπες του κόσμου δημοσίευσε το Taste Atlas. Η χώρα μας έχει τρεις… εκπροσώπους. Συγκεκριμένα τα γιουβαρλάκια, η κοτόσουπα και η κρεατόσουπα ήταν πιο γευστικές σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου.
Τα γιουβαρλάκια βρίσκονται στη 12η θέση με πολύ υψηλή βαθμολογία (4,5/5). Το Τaste Atlas τα χαρακτηρίζει ως; «χορταστική σούπα που συνδυάζει τρυφερά μοσχαρίσια κεφτεδάκια και έναν κρεμώδη, γευστικό ζωμό”.
Στη 32η θέση βρίσκεται η κοτόσουπα με βαθμολογία 4,2. Είναι μια απλή αλλά γευστική συνταγή που περιλαμβάνει τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου και διάφορα λαχανικά. συνήθως επιλέγεται να παρασκευαστεί με ρύζι. Η συγκεκριμένη σούπα χαρακτηρίζεται ως ένα «κλασικό σπιτικό πιάτο» από το Taste Atlas. Αποτελεί διαχρονικά μία από τις απλές λύσεις για τις ημέρες που μας ταλαιπωρεί κάποιο κρυολόγημα.
Στην 49η θέση βρίσκεται η κρεατόσουπα με βαθμολογία 4,0) 7η οποία είναι μια «παραδοσιακή ελληνική σούπα παρασκευάζεται συνήθως με μοσχάρι, κατσικίσιο ή πρόβειο κρέας. Εκτός από το κρέας περιλαμβάνει πατάτες, καρότα και κρεμμύδια και σε ορισμένες περιπτώσεις εμπλουτίζεται με ζυμαρικά».