Γευστικά αναγνώσματα: “Τα Χόρτα” δια χειρός Μυρσίνης Λαμπράκη

Η αγαπημένη μας Μυρσίνη Λαμπράκη μπορεί να φημίζεται ως meat and fire chef, αλλά δεν γράφει μόνο χιλιόμετρα στο κρέας, αντιθέτως έχει γράψει χιλιόμετρα  συνολικά στην ελληνική και στη μεσογειακή γαστρονομία, με βαθιά γνώση των ελληνικών πρώτων υλών και ειδικά εκείνων της ιδιαίτερης πατρίδας της, της Κρήτης, ανάμεσα στις οποίες τα άγρια χόρτα. Μάλιστα, το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γευστικά αναγνώσματα: “Τα Χόρτα” δια χειρός Μυρσίνης Λαμπράκη.