Στις γεμάτες χρώματα αγορές στην πόλη προσφέρεται ένα μείγμα ιαπωνικής, κινέζικης και κουζίνας των Άνδεων. Η πόλη όμως που επινόησε το σεβίτσε, το σερβίρει τόσο στις γωνιές των δρόμων, όσο και σε χώρους υψηλής γαστρονομίας. Πριν από μια δεκαετία η λέξη ceviche (σεβίτσε) σήμαινε λίγα για τους περισσότερους, ενώ τώρα τα μενού και οι συνταγές … Συνεχίστε να διαβάζετε το Οι γεύσεις του Περού.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί