Όχι, δεν σας εξαπατούν τα μάτια σας. Για να γιορτάσει τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Jean Paul Gaultier «The Barbican» την επόμενη εβδομάδα, ο «PAUL» ή αλλιώς ο πρώτος γαλλικός φούρνος του Λονδίνου, δημιουργεί ένα περιορισμένης έκδοσης εκλαίρ, το οποίο ντύνει σε συσκευασία με το σήμα κατατεθέν του Γάλλου σχεδιαστή: τη ρίγα. Μόδα και ζαχαροπλαστική μαζί; Ή μήπως μία νέα εκδοχή του έρωτα;
Το éclair γίνεται από παραδοσιακή ζύμη και έχει γέμιση λευκής σοκολάτας. Η γλυκιά δημιουργία ολοκληρώνεται με το χαρακτηριστικό σχέδιο στο περιτύλιγμα- γνώριμο καθώς έχει διεισδύσει σε σχεδόν όλες τις μεγάλες συλλογές και σε όλη τη λαμπρή καριέρα του Gaultier.
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν θα κυκλοφορήσουν. Θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα κταστήματα «PAUL» στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 9 Απριλίου, για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Όσο για το κόστος; 3,15 λίρες η κάθε μία λιχουδιά.
Διαβάστε ακόμη:
Αποκλειστικό: Τι επέλεξε η Σοφία Καρβέλα να φορέσει τη μέρα του γάμου της;