Christmas salad

1. Κόβουμε τις τομάτες στη μέση, στην πάνω μεριά καθαρίζουμε το κοτσάνι με ενα μαχαίρι δημιουργώντας μια μικρή τρύπα στη οποία θα βάλουμε αργότερα το κλωνάρι βασιλικού.

2. Κόβουμε τις 2 άκρες από τη μοτσαρέλα και στη συνέχεια την κόβουμε στα δυο.

3. Βάζουμε μια φέτα μοτσαρέλα ανάμεσα σε καθε τομάτα, βάζουμε το βασιλικό στην τρύπα στο πάνω μέρος της τομάτας και περνάμε το ξυλάκι του bamboo για να τα στερεοποιήσουμε.

4. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και λίγο φρεσκοτριμμένο αλάτι.

ΥΛΙΚΑ:

6 κόκκινες Τομάτες
3 μεγάλες μπάλες Μοτσαρέλα
6 καλαμακια Bamboo
Φύλλα Βασιλικού
Λίγο Ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο Αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα