1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα καλά καθαρισμένα και κομμένα φασολάκια. Μόλις περάσουν 2 λεπτά, βάζουμε και το κρεμμύδι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
2. Μόλις γίνει το κρεμμύδι διαφανές, προσθέτουμε και τη ντομάτα και τον πόλτο.
3. Μόλις ανακατέψουμε καλά και γίνει ομοιόμορφο το χρώμα, ρίχνουμε τα κολοκυθιά, λίγο νερό, αλάτι και ρίγανη.
4. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για 30-35 λεπτα.
5. Στη συνέχεια, βγάζουμε το καπάκι και δυναμώνουμε τη φωτιά για αλλά 5 λεπτα για να δέσει η σάλτσα.
ΥΛΙΚΑ:
8-10 κουτ. σ. ελαιόλαδο
1 κιλό φασολάκια μπαρμπούνια
2 κρεμμύδια (λιωμμένα στο μουλτι )
4 ντομάτες
2 κουτ. σ. πόλτο ντομάτας
4-5 κολοκύθια
λίγο νερό
αλάτι
λίγη ρίγανη