Κολοκυθόπιτα

1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα λιωμένα κολοκυθάκια με όλα τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.

2. Έχουμε λαδώσει ένα μακρόστενο ταψί με λίγο καλαμποκέλαιο και έχουμε τοποθετήσει 4 φύλλα κρούστας, προσθέτουμε το μείγμα μας και ψήνουμε στους 200οC βαθμούς για περίπου 25-35 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ:

Υλικά:

6 κολοκύθια (βρασμένα)
200γρ. (κασέρι τριμμένο)
100γρ. τυρί (γκούντα τριμμένη)
200γρ. γιαούρτι
4 αυγά
3 κ.σ αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)
αλάτι & πιπέρι
1 πακέτο φρέσκο φύλλο κρούστας (θα χρησιμοποιήσουμε 4 φύλλα)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα