1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα λιωμένα κολοκυθάκια με όλα τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
2. Έχουμε λαδώσει ένα μακρόστενο ταψί με λίγο καλαμποκέλαιο και έχουμε τοποθετήσει 4 φύλλα κρούστας, προσθέτουμε το μείγμα μας και ψήνουμε στους 200οC βαθμούς για περίπου 25-35 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ:
Υλικά:
6 κολοκύθια (βρασμένα)
200γρ. (κασέρι τριμμένο)
100γρ. τυρί (γκούντα τριμμένη)
200γρ. γιαούρτι
4 αυγά
3 κ.σ αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)
αλάτι & πιπέρι
1 πακέτο φρέσκο φύλλο κρούστας (θα χρησιμοποιήσουμε 4 φύλλα)