Το είδαμε, το δοκιμάσαμε, και σας το συστήνουμε. Ο λόγος για το Margherita Pizza Artigianale, το νέο εγχείρημα του Χρήστου Σοκόλη (Fresh, Food Concepts) το οποίο «προσγειώθηκε» πριν μερικούς μήνες στη Νέα Ερυθραία φέρνοντας ένα γνήσιο ιταλικό άρωμα.
Κάθε μέρα ο Pizzaiolo ζυμώνει πίτσες και focaccia που ετοιμάζει από φίνα ιταλικά υλικά όπως ναπολιτάνικο αλεύρι Caputo, prosciutto San Daniele, γνήσιο Μιλανέζικο σαλάμι κ.ά., τις οποίες και ψήνει σε έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Στον κατάλογό του θα βρείτε τόσο κλασικές προτάσεις, όσο και νέους γευστικούς πειρασμούς, όπως η πίτσα Egeo, με Μελίχλωρο Λήμνου, ντοματάκι Σαντορίνης και Απάκι ή Παστράμι, ή τη Salsicia, με πρασάτο λουκάνικο Δράμας και αγκινάρα.
Αν επιλέξετε να απολαύσετε την πίτσα σας στον πάγκο του Margherita Pizza Artigianale, συνδυάστε τη με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα, από τον κατάλογό του.
Λ.Κηφισίας 363 (έναντι σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλου Νέας Ερυθραίας). Παραγγελίες, 211 4081132. Ώρες Λειτουργίας, Δευτέρα – Κυριακή 1 μ.μ. – 11 μ.μ.
Διαβάστε επίσης: Γλυκιά απόλαυση: Φεστιβάλ σοκολάτας στο Astir Palace