O διάσημος chef Dominique Ansel, πιο γνωστός από το cronut, μια ιδιοφυή διασταύρωση ανάμεσα στο κρουασάν και στο ντόνατ που παρουσιάστηκε περίπου πριν από 10 μήνες και απέκτησε fans σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ξαναχτύπησε με ένα γλυκό σε κονσέρβα αυτή τη φορά. Ο patissieur συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια Lisa Perry- που είναι γνωστή για τις δημιουργίες της με 60’ς αέρα- για να δημιουργήσει ένα επιδόρπιο που ονομάζεται Pop It! Ice Cream Sundae και το οποίο αποτελείται από τζιτζιμπίρα, παγωτό βανίλια και σοκολάτα, mascarpone semifreddo, κερασάκια, μίνι marshmallows, και ένα μαρεγκάκι, και όλο αυτό σερβιρισμένο σε ένα κουτί κονσέρβας φτιαγμένο από σοκολάτα –ως φόρο τιμής στο έργο του Andy Warhol’s με το εικονικό πλέον κουτάκι της σούπας Campbell.
«O Dominique ήταν ο ιδανικός γι αυτή τη συνεργασία αφού και τα δύο brands μας εστιάζουν στην τέχνη, την ποπ κουλτούρα και τη διασκέδαση» δήλωσε η Perry. «Εμπλουτίζει κάθε δημιουργία του με φαντασία και δημιουργικότητα και το τελικό αποτέλεσμα είναι μια απόλαυση όχι μόνο γευστικά αλλά και οπτικά». Ο Ansel από την άλλη δήλωσε ότι η Lisa έχει τόσο καλό μάτι σε ότι αφορά στην τέχνη και στη μόδα και ότι διασκέδασαν πάρα πολύ σχεεδιάζοντας το μικρό pop-up store με τα παγωτά».
Η φανταστική αυτή δημιουργία διατέθηκε μόνο για μία ημέρα στη Νέα Υόρκη –με το 20% από τις πωλήσεις να πηγαίνουν μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για τους άστεγους-αλλά κάτι μας λέει ότι μπορεί να το καθιερώσει και να το γευτούμε κι εμείς οι καημένοι αν βρεθούμε κάποια στιγμή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου βρίσκεται το κατάστημά του.
Διαβάστε επίσης:
Well done: Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφήθηκε για κορυφαίο γερμανικό περιοδικό!
Get the look: Αντιγράψτε το σύνολο της Jessica Alba
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad