1. Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί και την βάζουμε στο ψυγείο.
2. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
3. Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα και το γάλα καρύδας.
4. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο σιρόπι (λεμονιού) και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνης ένα ένα μέχρι να λιώνουν.
5. Προσθέτουμε το υπόλοιπο σιρόπι ανακατεύουμε και βάζουμε στο μίξερ.
6. Προσθέτουμε σταδιακά τη σαντιγί και μόλις ενοποιηθούν τα υλικά μας και το μείγμα μας είναι ομοιόμορφο το βάζουμε σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ ή όπου αλλού θέλουμε και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6-8 ώρες ανάλογα με τη θερμοκρασία του ψυγείου μας.
Tip: Για τη συνταγή λεμονάδας πατήστε εδώ.
ΥΛΙΚΑ:
400 γρ. κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε σαντιγί)
4 φύλλα ζελατίνης ( 6 γρ. όλα μαζί )
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
400 γρ. γάλα καρύδας
300 γρ. σιρόπι λεμόνι
100 γρ. τριμμένη καρύδα