1. Για τη ζύμη σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά, το ελαιόλαδο, το αλάτι και ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι (θα χρησιμοποιήσουμε περίπου τα 700 γρ. από το αλεύρι ενώ με το υπόλοιπο θα πασπαλίσουμε τον πάγκο μας για να ανοίξουμε το φύλλο για την πίτσα). Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 1 ώρα σκεπασμένη με μια πετσέτα.
2. Για τη σάλτσα ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να δέσει.
3. Για την πίτσα ανοίγουμε τη ζύμη μας πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια και τη βάζουμε μέσα σε ένα λαδωμένο ταψί.
4. Προσθέτουμε λίγη σάλτσα (η σάλτσα πρέπει να εχει κρυώσει) και την καυτερή πιπεριά απο πάνω, το τυρί και λίγη μαργαρίνη.
5. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250°C για 10 λεπτά και ψήνουμε στους 200°C για 25 – 30 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ:
1.1/2 φλιτζάνι Χλιαρό νερό
1 φακελάκι Μαγιά
1/4 φλιτζάνι Ελαιόλαδο
λίγο Αλάτι
800 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη σάλτσα 500 γρ. Ντοματοχυμό
6 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 κ.σ. Ρίγανη
Αλάτι Για τη γαρνιτούρα 600 γρ. Τυρί gouda
1 καυτερή πιπεριά (κομμένη σε λεπτές φέτες)
Λίγη μαργαρίνη