1. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το καλαμποκέλαιο. Στη συνέχεια, λιώνουμε τα κολοκύθια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι, αφήνουμε να τσιγαριστούν για περίπου 10 λεπτά, σκεπάζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
2. Μόλις κρυώσει προσθέτουμε το γιαούρτι, τα τυριά και τα αυγά.
3. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε ένα λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25-30 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.
ΥΛΙΚΑ:
4 κ.σ. καλαμποκέλαιο
1 κιλό κολοκύθια βρασμένα
4 φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
Αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι γιαούρτι
200 γρ. φέτα
200 γρ. κασέρι τριμμένο
4 αυγά