Τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC.

Λαδώνουμε μία μακρόστενη φόρμα του κέικ και βάζουμε 4 φύλλα κρούστας.

Σε ένα μπολ έχουμε ανακατέψει όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και τα βάζουμε μέσα στη φόρμα.

Τα σκεπάζουμε με άλλα 3 φύλλα κρούστας και τα τυλίγουμε οριζόντια και κάθετα για να την κλείσουμε.

Εάν μας έχουν περισσέψει στις γωνίες φύλλα, τα αφαιρούμε με ψαλίδι.

Λαδώνουμε την πάνω επιφάνεια με καλαμποκέλαιο και την ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.

ΥΛΙΚΑ:

Υλικά:
1/2 πακέτο φύλλο κρούστας φρέσκο (όχι κατεψυγμένο)
λίγο καλαμποκέλαιο για πασπάλισμα
200 γρ. φέτα
100 γρ. κασέρι τριμμένο
2 αυγά
άσπρο πιπέρι
2 κ.σ. αλεύρι φαρίνα
100γρ. γιαούρτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα