1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Σε ένα μπολ λιώνουμε τη φέτα με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, τα αυγά, το πιπέρι, το γάλα και το αλεύρι.
3. Αλείφουμε με καλαμποκέλαιο 2 ταψιά για cupcake με βουρτσάκι.
4. Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε τετράγωνα κομμάτια των 22 εκ. και τοποθετούμε 3 τετράγωνα φύλλα σε κάθε θήκη. Τα πιέζουμε καλά με το χέρι ώστε να κολλήσουν στα τοιχώματα.
5. Προσθέτουμε μέσα το μείγμα των τυριών.
6. Κλείνουμε πολύ καλά τα φύλλα μας και πιέζουμε ελάχιστα με το χέρι μας. Τα αλείφουμε με καλαμποκέλαιο και τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο φύλλο κρούστας
400 γρ. φέτα
200 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
2 αυγά
πιπέρι
6 κ.σ. γάλα
3 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
καλαμποκέλαιο